Povești

Weekend de Sexualitate Feminină

Timp de două zile explorăm împreună ce este intimitatea, aflăm tipologiile erotice și ne evaluăm propriul profil, înțelegem emoțiile afrodiziace și dinamica lor în relațiile intime, aflăm care este rolul fanteziilor în viața intimă și le aprofundăm puțin, discutăm despre polaritate și activarea impulsului erotic în femei și bărbați și, nu în ultimul rând, învățăm ritualul masajelor intime

Despre Liana Buzea, am aflat din activitatea ei de responsabilitate socială în domeniul ecologiei. Ulterior aveam să aflu că ea are o specializare puțin cunoscută în România: sexological bodyworkwer. Știam la vremea respectivă că există conceptul de inteligență erotică și că aceasta poate fi explorată și cultivată în cadrul unor cursuri, dar eram destul de sceptică, mai ales că la noi lucrurile pot derapa foarte ușor înspre lucruri sordide, când e vorba despre sexualitate.

Liana nu are nimic din look-ul unei femei fatale care să dea sfaturi în materie de sex, dimpotrivă e o tânără femeie instruită, cultivată, cu un limbaj elevat, așa cum s-a dovedit ulterior și prin scriitura ei. Am invitat-o să se alăture comunității online a brandului Avantaje, pentru a susține o serie de articole legate de dezvoltarea sexuală și erotică. Articolele ei sunt un excelent prilej de introspecție, indiferent dacă ești singură sau într-o relație de cuplu. Și dărâmă destul de multe mituri legate de sex, așa cum ne-am obișnuit noi să îl abordăm, sau cum am fost obișnuiți să îl tratăm. De regulă, cam la extreme – prea pudibond sau prea trivial. Și cum calea regală e cea de mijloc, Liana se situează cred eu în zona corectă de abordare a acestui subiect prea delicat, prea tabu, prea mistificat sau prea exagerat.

Daniela Palade Teodorescu

Redactor Șef – REVISTA AVANTAJE

Descarcă gratuit

3 secrete pentru o sexualitate vibrantă

Periodic dau resurse despre dezvoltarea sexuală (video-uri, link-uri, evenimente, chestionare)