Una din cititoarele Revistei AVANTAJE a vrut să discut despre fundamentele seducției.

În cazul în care nu știi, de la începutul anului semnez câteva articole din comunitatea online avantaje.ro – categoria Relații. Săptămâna aceasta am dat răspuns unei cititoare care a vrut să afle mai multe despre seducție.

 

Perspectiva mea asupra seducției

Internetul e plin de articole și vloguri pe tema seducției. Majoritatea se concentrează pe aspectele exterioare precum: ce să faci, cum să te îmbraci, ce să spui, ce să nu spui, limbajul trupului etc.

Aș vrea să aduc fix esența subiectului. Starea interioară a seducătorului sau seducătoarei și menținerea energiei de seducție cât mai mult timp.

Aceasta ar fi partea zen din seducție. Și, în opinia mea, este cel mai greu lucru de obținut și menținut. Dar și cel care poate să aducă cele mai frumoase rezultate, pe termen lung.

Am început vlogul cu faimosul dicton al oracolului din Delphi: „Cunoaște-te pe tine însuți.”

Din punctul meu de vedere este evident de ce: atâta vreme cât nu știi ce anume ai tu de oferit unui partener, atâta timp cât nu ești conștient care îți sunt darurile interioare, nu ai cum să te înhami cu succes în jocul seducției.

Un alt lucru de reținut: nu vei putea seduce pe oricine. Știu că ar fi frumos (și comercial) să declar asta, dar adevărul nu este acesta. Ca oameni, oricât de mult ne dezvoltăm, nu suntem atrăgători pentru toată lumea.

Despre vlog

Fiindcă sunt vorbă-lungă, iarăși durează o mică „veșnicie” subiectul.

Dacă vrei să ai control asupra conținutului pe care îl iei, pe YouTube am pus marcaje de timp și structura.

Dacă ai încredere că tot ce spun are sens, și dacă te poți concentra cele 16 minute, atunci să ai o vizionare sau ascultare plăcută!