În 2016 am lansat bărbaților o provocare: să întrebe orice își doreau să afle despre lumea și sexualitatea feminină. Scopul fiind să ne înțeleagă mai bine nevoile și dorințele în ceea ce privește sexualitatea și eroticul.

În caz că ai ratat invitația, iată aici link-ul (vei găsi inclusiv formularul pentru trimitere întrebări).

La categoria Guy Challenge de pe blog găsești toate postările pe tema asta.

 

Episodul #5.2

Am primit acum mult timp o întrebare legată de circumcizie și modul în care femeile le strică orgasmul bărbaților. Iată aici postarea cu pricina.

După ce am răspuns, bărbatul a revenit pe formular și mi-a explicat câteva aspecte. Dintre toate, aleg să revin pe subiectul Circumcizie.

Subiectul în sine este mult mult mai complex decât știm și cu siguranță decât am dat răspunsul în acel vlog.

În plus, de data asta abordez atât circumcizia masculină, cât și cea feminină. Ca să facem treaba ca la carte.

 

Despre vlog

E un subiect sensibil și foarte puțin cunoscut. La nici unul din cursurile la care am mers subiectul acesta nu a fost abordat. Așadar, e primul aspect cu care am mers pe lângă tematica predată.

Sunt chiar încântată de asta. Așa simt că are sens ce fac: atunci când explorez și aduc în lumină lucruri noi, mai puțin vorbite, căutate, înțelese, abordate.

Cine are răbdare să se uite la întregul clip, cu siguranță are aprecierea mea. Cred cu tărie că o persoană educată sexual are deschiderea să abordeze orice lucru legat de sexualitate. Pe parte de medicină, plăcere, condiție fizică, sănătate, curiozități etc.

Da, suntem mai complecși decât ne gândeam, iar sexualitatea este cu atât mai puțin explorată de noi.